Lederen Geld Clips Merk Designer Vintage Cash Houder Visitekaartje & ID Portemonnee Portemonnee

Lederen Geld Clips Merk Designer Vintage Cash Houder Visitekaartje & ID Portemonnee Portemonnee

SKU: c23142

Nieuw product

€25.56 €10.99
Tags: Goedkoop Lederen Geld Clips Merk Designer Vintage Cash Houder Visitekaartje & ID Portemonnee Portemonnee, Hoge Kwaliteit Lederen Geld Clips Merk Designer Vintage Cash Houder Visitekaartje & ID Portemonnee Portemonnee, Chinese Geld Clips Leveranciers.

terug
Wanneer u een bestelling plaatst, kunt u kiezen voor een het verschepen methode en betalen voor de bestelling inclusief de verzendkosten in rekening gebracht(“free shipping” is het niet nodig een het verschepen methode). Dan sturen wij de artikelen binnen 5 dagen nadat uw betaling is voltooid. Wij niet garanderen levertijd op alle internationale zendingen als gevolg van verschillen in de douane clearing tijden in individuele landen, die kan invloed hebben op hoe snel je producten is geïnspecteerd. Houd er rekening mee dat de kopers zijn verantwoordelijk voor alle extra kosten mays geïnd op het moment van levering. Wij niet vergoeden verzendkosten geweigerd voor zendingen. De verzendkosten bevat geen invoerrechten, en kopers zijn verantwoordelijk voor douanerechten.
We doen ons best om te dienen onze klanten het beste wat we kunnen. Wij betalen u als u terug te keren de items binnen 15 dagen na de ontvangst van de artikelen om welke reden. Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de artikelen worden teruggestuurd in hun originele staat. Als de items zijn beschadigd of verloren wanneer ze worden geretourneerd, de koper is verantwoordelijk voor een dergelijke schade of verlies, en we zullen niet de koper geven een volledige terugbetaling. De koper moet proberen om een schadeclaim indienen bij de logistieke bedrijf om te herstellen van de kosten van schade of verlies. De koper is verantwoordelijk voor de verzendkosten om terug te keren de items.

  • Gewicht Pakket: 0.11kg (0.24lb.)
  • Soort Unit: stuk

  • Patronen: Solid
  • Hoofdmateriaal: Echt leer
  • Merknaam: cossroll
  • Aritkeltype: Geldklemmen
  • Materiaalcompositie: Cow Leather
  • Artikelbreedte: 8.5cm

Gerelateerde producten

Bestsellers